Allt tog sin början i ett genuint intresse för träning och att hålla sig i form, samt en vilja att ha ett eget gym hemma som kunde erbjuda bra träning för hela kroppen. Vi gillar inte träningsutrustning som inte ger resultat. Du har säkert sett reklam om all möjlig träningsutrustning eller metoder som ska ge dig ett “six pack” på bara några veckor, tyvärr är det inte riktigt så enkelt. Det krävs hård träning, uthållighet, vilja, svett och till sist men inte minst bra utrustning att träna med. Vi är övertygade om att enkel träningsutrustning ofta också är den bästa, det är otroligt vilken bra allsidig träning man får med enbart skivstång, bänk och några fria vikter. Därifrån kan man såklart komplettera och lägga till massor av utrustning men var noga med att inte krångla till det – bästa träningen är ju i slutändan alltid den som blir av!

Utrustningen vi säljer har ett syfte och vi har med valt ut våra leverantörer med omsorg för att kunna leverera utrustning av så hög kvalité som möljigt till bästa tänkbara pris – seriös träningsutrustning för seriösa resultat helt enkelt!


Roger Nylander, GYMAB

GYMAB är ett varumärke som ägs och marknadsförs av NYLAB, org.nr: 559072-4950. Bolaget har sitt säte på adress: Berga Lövsvedet 23, 647 95 Åkers Styckebruk.