Allt började med ett genuint intresse för träning och den sköna känslan av att vara i form…
När tiden för träning blev mindre och tiden för jobb och familj tog mer i anspråk dök iden om att ha ett eget hemmagym upp. Jag började leta efter bra / prisvärd träningsutrustning som kunde erbjuda träning för hela kroppen på en liten yta och upptäckte ganska snart att mycket av den utrustning som fanns var antingen av riktigt dålig kvalitet eller riktigt dyr. Då jag ville träna med typ “proffs gym utrustning” även hemma krävdes en hel del jobb för att hitta bra produkter till rimliga priser. Jag var också övertygade om att “traditionell styrketräning med fria vikter” ofta är den bästa. Det är ju otroligt vilken bra allsidig träning man kan få med ganska lite utrustning såsom rack, skivstång, bänk och fria vikter. Därifrån kan man ju såklart utöka men var noga med att inte krångla till det – bästa träningen är ju i slutändan alltid den som man har tid till och blir av!

Efter 10 år har GYMAB vuxit med personal och fler produkt kategorier inom träning – men vi har fortfarande samma filosofi som när vi startade – vi säljer bara den utrustning som vi själva kan tänka oss att träna med – Seriös träningsutrustning för seriösa resultat helt enkelt!


Roger Nylander, utvecklare/ägare/VD GYMAB Träningsutrustning

GYMAB är ett varumärke som ägs och marknadsförs av NYLAB, org.nr: 559072-4950. Bolaget har sitt säte på adress: Berga Lövsvedet 23, 647 95 Åkers Styckebruk.