Pris- och Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter i information samt bild och videomaterial på webbplatsen. Vi kan inte heller garantera att produktbilder och miljöbilder återger en varas exakta utseende samt beskaffenhet.

Omdömen

Genom att lämna omdömen kring produkter på Gymab.com ger du också Gymab Sverige rätten att publicera dem på Gymab.com samt i andra kanaler och medier. Gymab Sverige förbehåller sig rätten att inte publicera och/eller ta bort inskickade omdömen.

Betalning

Vi använder oss av Svea Checkout för att slutföra betalning. Hos oss kan du betala med alla de vanligaste betalkorten, pengarna reserveras direkt på ditt konto när beställningen görs. Vid eventuell reklamation eller ångerrätt så betalas pengarna tillbaka till ditt kort igen. Vi erbjuder även delbetalning och direktbetalning via Svea Checkout. För mer information kring detta framgår i kassan.

Fraktpriser

Vi tillämpar fast pris på alla frakter, men om orderns totala värde överstiger 599 kr så står vi för hela fraktkostnaden.

Leverans

Alla beställningar från Gymab.com levereras ifrån vårt lager snarast efter lagd beställning. Normal leveranstid är 2-6 arbetsdagar. Om leverans ej sker inom angiven normal tid så skall kund informeras om detta. För mindre ordrar som går att skickas med post skickas dessa till din brevlåda.

Ångerrätt

Privatkonsument har rätt att ångra köpet inom 14 dagar enligt distansavtalslagen. Ångerrätten gäller enligt nämnda lag endast om varan och dess originalförpackning kan återlämnas i väsentligen oförändrat skick. Du har rätt att öppna förpackningen och kontrollera att varan fungerar förutsatt att varans art förutsätter detta. Bedömmer Gymab Sverige att varan använts för mer än funktionsprov kan en värdeminskning komma att tillämpas vid en retur. Varan får alltså ej vara använd förutom detta undantag och tillbehör skall vara förpackad så att varan går att sälja vidare som ny.

Vill konsument utnyttja sin ångerrätt skall denna kontakta Gymab.com via e-post på info@gymab.com för erhållande av ett RN. Returfrakten bekostas av konsumenten. För att åberopa sin ångerrätt ska kunden kontakta Gymab.com för att erhålla ett RN och returadress.

Kontakta oss via mail info@gymab.com om du ångrar ditt köp. Se även gärna Konsumentverkets blankett för ångerrätt.

Vid produkter som är specialtillverkade för viss kund, gäller ej bytesrätt, öppet köp eller ångerrätt.

Om en vara är transportskadad skall Gymab Sverige (Gymab.com) kontaktas inom skälig tid för information om ersättning.

Reklamationsvillkor

Om en vara är skadad eller har fel så ersätts denna alltid av Gymab Sverige, alternativt betalas delsumman ut snarast åter till kund.

Det är lämpligt att kunden ankomstkontrollerar leverans för att verifiera att denna är riktig och felfri. Vid reklamation skall kund kontakta Gymab Sverige (Gymab.com) via mail till info@gymab.com och uppge order-id samt orsak till reklamationen. Vid reklamation av vara skall kunden begära ett s.k. RN (returnummer), som sedan är giltigt i 14 dagar.

Vid samtliga fall då en vara returneras till GymabSverige (Gymab.com) skall kunden först ha erhållit ett RN. Returförsändelsen skall sedan tydligt märkas med detta RN. Kunden bör skriva erhållet RN på paketlappen så att originalförpackningen ej skadas. Defekta produkter som returernas till GymabSverige (Gymab.com) bör behandlas som om de vore felfria. Det är vid alla typer av returer ytterst viktigt att produkten förpackas på ett sådant sätt att den ej riskerar att skadas. För privatkonsument gäller konsumentköplagen, vilket innebär att kunden har rätt att få frakten betald vid ett giltigt returärende. Hos Gymab Sverige (Gymab.com) har privatkonsument rätt att få en förbetald paketlapp sig tillsänd. I de fall returärendet ej är giltigt och kund har fått en förbetald paketlapp tillsänd sig, debiteras fraktkostnad tur och retur. I de fall returanledningen är reklamation och fel ej kan påvisas utgår en avgift om 200:-+ moms + frakt tur och retur samt hanteringskostnad för ärendet. Försändelser som saknar RN återsänds till kunden och fraktkostnaden debiteras. Gymab Sverige (Gymab.com) förbehåller sig rätten att ersätta defekt vara med likvärdig i de fall identisk vara ej finns tillgänglig.

Kontakta oss via mail på info@gymab.com om du önskar reklamera ditt köp eller vara.

Konsumenten har rätt att reklamera en vara eller tjänst om varans eller tjänstens egenskaper avviker från det som avtalats eller som följer av lag.

Gymab.com står alltid för returfrakt när det gäller skadat eller felaktigt gods.

Garantier

Minst ett års fabriksgaranti, lämnas på samtliga produkter i sortimentet om inget annat uttryckligen anges. Garanti gäller ej för fel som orsakats av felaktig användning av produkten.

För företagare gäller endast garanti för artiklar som är avsedda för sådant bruk. Se respektive produktsida för information angående vilken användargrupp produkten är avsedd. Du är givetvis välkommen att kontakta oss via info@gymab.com för frågor gällande vilka produkter som är avsedda för att brukas av företag.

Hantering av Personuppgifter

GYMAB Sverige, är ansvariga för hantering av dina personuppgifter. Vi samlar enbart in kunduppgifter som du själv  lämnar exempelvis e-postadress vid mejlkonversation samt namn, adress, kontaktuppgifter som du lämnar vid ett köp.

För de kunder som lämnar omdöme om våra produkter via vår hemsida sparas dessa också, fram tills dess att vi bedömer att de inte längre är aktuella eller att kunden på egen begäran önskar att ta bort omdömet.

GYMAB Sverige lämnar enbart vidare dina personuppgifter i syfte att färdigställa din order hos oss, dvs till exempelvis betaltjänst och fraktbolag.

Dina personuppgifter sparas i bokföringssyfte så länge som det krävs för att för att uppfylla bokföringslagen övriga kunduppgifter sparas i tre år för att säkerställa att vi kan hantera eventuella reklamationsärenden på ett korrekt sätt.

Vill du bli bortagen från våra register eller vill du veta mer om vår personuppgiftshantering kan du kontakta oss via mejl: info@gymab.com